Optag public domain bøger-en enkel måde at hørbargøre dine yndlingsbøger

Vidste du, at lydbøger er gratis og åbne for alle? Lydbøger kan give værdifulde oplysninger til personer, der ikke ønsker at læse. Du vil elske lydbøger, hvis du er en engelsk major. Disse optagelser er helt gratis.

Det er nemt at søge online efter offentligt tilgængelige lydbøger. Der er mange tilgængelige websteder, der giver dig mulighed for at give væk disse optagelser. Nogle hjemmesider er helt gratis, mens andre opkræver et nominelt registreringsgebyr. Mange af dem er helt gratis. Når du finder et websted, der tilbyder public domain lydbøger til frivillige, skal du bare tilmelde dig på deres registrering webside.

Når du har tilmeldt dig, modtager du en liste over lydbogstitler at vælge imellem. Disse lydbøger kan downloades gratis, og du har mulighed for at tilføje titler og beskrivelser. Størrelsen på din indsendte liste vil afgøre, hvor mange gange frivillige kan lytte til den.

Mange af disse optagelser kan findes i det “offentlige domæne”, hvilket gør dem endnu mere værdifulde end nogen public domain-bøger, som du kan købe på et bibliotek(lyt gratis til satans sommer som lydbog), boghandel eller andet ressourcecenter. For eksempel er mange berømte bøger frit tilgængelige i det “offentlige domæne”, og selvom du måske er uenig i deres indhold, er det klart, at de blev skrevet fra en person, der kendte hans ting. Det er fordi deres forlag brugte ordene. Hvis de ikke blev offentliggjort i et offentligt domæne, ville det ikke have været så kendt.

De lydbogsoptagelser, der er tilgængelige i det offentlige rum, dækker alt fra musik til film og klassisk litteratur. Dette er gode nyheder, især for folk, der elsker forskellige genrer, men ikke altid har tid til at sidde ned og lytte. Lydbogsoptagelser kan også findes på mange websteder og i din e-mail. Et flertal af lydbog websteder tilbyder meget lave priser for optagelser. Forestil dig at være i stand til, i din fritid, at lytte til dine yndlingsbøger i timevis.

Det er meget nemt at optage offentligt tilgængelige lydbøger. Selvom dit niveau af erfaring ikke er det bedste, er det muligt at hente det grundlæggende inden for et par timer på lydbogreolen. Dine lydbogsoptagelsesevner forbedres, og du vil være i stand til at justere dine optagelser til din egen tidsplan. Public domain lydbøger, uanset om du ønsker at fortælle historiske dokumenter, fiktion bøger, og selv lydhistorier, kan være en fantastisk måde at slappe af derhjemme eller lytte til, mens på din pendler.