Engros-sølv smykker

Engroshandel sølv smykker, den fuldstændige rapport.

Som efterspørgslen efter guld smykker stiger dag for dag, producenter af god kvalitet engros sølv smykker gradvist vender til guld smykker produktion eller lukke virksomhed. Det er nu vigtigt, at købere og producenter af engros sterling sølv smykker forstå hinandens bekymringer og problemer. I denne artikel vi ser på begge sider og stille forslag, der ville være nyttigt for begge parter.

Her er de vigtigste spørgsmål, der skal besvares når købe eller gøre engros sterling sølv smykker.

(a) er designet køberen eller hører det til producenten? Dette vil have en direkte indvirkning på den endelige pris citeret af sælgeren. Der er en indledende overhead bæres for design og skimmel afgifter og dette vil blive tilføjet til prisseddel på det første stykke. Hvis den første ordre for Engroshandel sølv smykker er en stor en, denne indledende afgift er spredt over en stor mængde og derfor øger ikke prisen pr. stykke betydeligt.

b hvorfor er det første stykke prissat høj? En af hovedårsagerne er forklaret i litra a ovenfor og involverer den oprindelige design og skimmel afgift. Efterfølgende ordrer i samme design vil bruge den samme skimmel og derfor sælges til en lavere pris. I mange tilfælde vil køberen af engros smykker først foretrækker at bestille et enkelt stykke og derefter placere en engros sterling sølv smykker ordre efter at have modtaget de første stykke. I et sådant tilfælde vil sælger gerne beskytte sig mod en situation, hvor køberen køber kun det første stykke fra ham og derefter ser for en anden sælger til at afgive den endelige ordre. Sælgeren ønsker således at tilbagesøge det første stykke, selv alle indledende generalomkostninger.

(c) hvorfor falder prisen som volumen øges? Store ordrer engros sølv smykker give sælgeren med stordriftsfordele. Produktionen er meget lettere som design og forme kan genbruges til fremstilling af smykker. Håndværkere gøre produktionen af samme design flere gange dermed reducere chancerne for beskadigelser og andre tab. I tilfælde hvor Engroshandel sølv smykker omfatter også ædelstene eller diamanter, får sælgeren en bedre pris når bulk køb er lavet. Alle disse faktorer kombinere at sælgeren giver en bedre pris til køber som mængden af ordre stigninger.

(d) er gemstone muligheder begrænset? Hvis du køber din engros sølv smykker fra en sælger, der er også producenten, er der ingen grund hvorfor gemstone muligheder bør begrænses. Der er dog en prisklasse hvor, de fleste købere vil deres sølv smykker til at forblive og dette kunne påvirke den gemstone valgt. Engros sterling sølv smykker lavet med ædelstene som akvamarin, turmalin, Rubin og safir ville være ganske dyrt og har et begrænset marked.

(e) skal være forgyldt sølv smykker? Plating på sølv kan gøres med rhodium, hvidguld, gult guld og endda platinum. Forgyldt engros sterling sølv smykker vil se awesome når nye men klædningen vil fortage sig med tiden og smykker kan se helt lurvet. Klædningen aftager i patches og i mange tilfælde smykker bliver et stykke skrammel. Alle sølv smykker fabrikanter vil give plating på en lille ekstra gebyr.

(f) er håndværket altid dårlige? Dette behøver ikke nødvendigvis være ægte, men igen marked prispunkt påvirker beslutningen. Engros 925 sølv smykker er produceret af en mekaniseret proces, men det er muligt at give gode handfinishing i den endelige produktionsfase og forbedre kvaliteten af smykket. Dette tilføjer til prisseddel og derfor undgås i de fleste tilfælde.

(g) Hvad er fordelene ved god metal vægt? Engroshandel sølv smykker sker normalt med en lav sølv vægt at spare omkostninger. Dette forårsager smykker til at bøje og vride den mindste virkning. Ædelstene og diamanter vil også være løst monteret og kunne aflevere når som helst. En god sølv vægt på den anden side bidrager til den langsigtede holdbarhed af smykker og den endelige forbruger behøver ikke holde udgifterne penge for hyppige reparationer og ændringer.

(h) hvor stor er en engros rækkefølge? Da antallet af producenter for Engroshandel sølv smykker falder, sat de resterende i business højere volumen krav at bekræfte ordrer. Dette kan udgøre et problem for købere, som de kan stå med beholdning af usolgte lagre. Mange købere af sterling sølv engros smykker vil gerne tjene mindre masser af smykker at teste markedet og store ordrer kan ikke være egnet i sådanne tilfælde.

Denne artikel ville være meget nyttigt for både købere og producenter af engros 925 sølv smykker. Du kan læse den fuldstændige rapport på engros-sølv smykker i vores smykker nyhedsbrev tilgængelig på dette link:

Vi vil være tilbage snart med flere oplysninger og tips i forbindelse med ædelstene og smykker.

Tak og Gud velsigne.

Hilsen.

Ms.Wan

Ms.Wan er seniour executive på som er verdens største online leverandør af high-end brugerdefinerede smykker. Kaisilver skabt verdens første samling af highend mænds heder og gør også den bedste gengivelse af den legendariske irske Claddagh ring.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *