De vigtigste mål en finansieringsplan bør udføre

Denne artikel vil komme kort ind på de vigtigste ting en finansieringsplan bør opnå. Du behøver ikke en professionel til at hjælpe dig med at udarbejde din egen økonomiske plan, men du måske brug for professionel rådgivning og hjælp til at sætte nogle af dine planer i aktion.
Såsom rådgivning om din forsikring skal gøre dækket for dig, din familie og dit hjem er tilstrækkeligt, skattemæssig rådgivning for at sikre du ikke betaler for lidt eller for meget investeringsrådgivning til at sikre, at du kan nå beløbet du ønsker at gå på Pension med mens stadig p Utting penge afsat til dine børns uddannelse og rådgivning om hvad at sætte eller ikke at sætte i din vilje.
Det er de ting, du bør tale med en professionel om, men du skal have din finansieringsplan udarbejdet før du tale til en, så kan du lade dem vide præcis, hvad du ønsker at opnå med din plan. Dit mål er økonomisk succes; din metode til at nå dette mål er din finansieringsplan.
Efter du har trukket op din plan er den bedste tid til at tale med en professionel finansielle planner. De vil kunne fortælle dig, hvorvidt du vil kunne udføre disse ting i din nuværende situation efter at have kigget på dine samlede finansielle billede.
Din plan skal tage hensyn til alle mål du har defineret for dig selv for at opnå økonomisk succes. Det bør også tage i betragtning, alle forhindringer og ting, der kan gå galt undervejs. Ingen liv er perfekte, tingene går galt, jobtab, sygdom og ulykker sker og bør planlægges.
Den første ting en finansieringsplan bør omfatte er beskyttelse for dig og din familie i tilfælde af katastrofe. Der omfatter tilstrækkelig forsikring for din familie og din ejendom og en nødfond.
En nødfond skal være lig med på den mindste seks måned værd af tage hjem løn. Faktisk, de fleste finansielle eksperter siger, at nu om dage, ni måneder til et år ville være bedst.
Hvis du ikke har dit nødfond nu, bør du have adgang til en allerede etablerede kassekredit eller kredit, der er let tilgængelige for dig, at du ikke røre nogen anden grund bortset fra nødstilfælde.
Hvis du mister dit job eller blive midlertidigt ude af stand til at arbejde på grund af en sygdom eller ulykke, vil du ikke kunne opnå kredit uden indkomst. Så dette er nogle ting, der skal kunne være på plads nu og bruges kun i nødstilfælde, ellers vil du have til at spare op til din nødsituation finansiere en over tid.
Du bør også have liv, sundhed, lang sigt handicap og ejendom forsikring. Jeg er ikke en forsikring ekspert, så jeg ikke har tænkt mig at gå ind i de forskellige typer af livsforsikring tilgængelig du bør tale med en certificeret finansielle planner om at. Jeg ved, at mange eksperter nu siger, at udtrykket liv er at foretrække frem for hele livet. Det er meget billigere og det udretter det samme formål som hele livet.
Jeg har fået at vide, at mange af dine betalinger i begyndelsen af en hele livsforsikring dybest set vil den person, der solgte dig politikken som en Kommission før de penge, du lægger i begynder at opbygge.
Mange mennesker har en sygeforsikring, der er tilgængelige gennem deres job. Hvis du og din ægtefælle, både arbejde bruger uanset hvilken plan giver dig den bedste dækning, nogle arbejdspladser også give livsforsikring op til en vis mængde med ekstra tilgængelige, hvis du betaler lidt mere. Sørg for at tjekke med din arbejdsgiver.
Hvis du ejer et hjem nødt du til at have boligejere forsikring. Du skal sikre, at hvis dit hjem blev ødelagt af brand eller nogle andre katastrofe at din forsikring vil dække dig nok til at erstatte hjemmet og dine ejendele i hjemmet. Hvis du lejer du bør have lejere forsikring til at dække dig i tilfælde af en nødsituation.
Du bør have en indbofortegnelse med serienumre, hvor det er relevant og billeder af dine ejendele så vidt muligt sammen med kvitteringer, hvis du stadig har dem i en brandsikker eller sagen sammen med dine andre vigtige papirer. Du bør gøre dette, uanset om du lejer eller ejer et hjem.
Den næste ting en finansieringsplan bør udføre er finansiel sikkerhed og en komfortabel levestandard for dig og dine kære. Hvis du er gift og har børn, skal du planlægge for dem såvel som dig selv.
Hvis dine forældre er stadig i live, skal du finde ud af, hvor godt de har planlagt for sig selv, så du kan træffe bestemmelser for, at hvis du skal i stedet for at det bliver en overraskelse til dig skal en af dem bliver syge eller forgå. Hvis du har søskende kan du måske har et medansvar, kan ellers hvis alle falder på dig.
Finde ud mens du arbejder ud din finansieringsplan så du ikke er ramt med en overraskelse et par år nede ad vejen. Plejehjem er meget dyrt. Der kunne udslette deres opsparing meget hurtigt og derefter gå gennem din også hvis du skal hjælpe dem med. Et par finansielle spørgsmål og spørge dem, om de har langsigtede care forsikring på plads; kunne spare en masse unødvendige problemer i fremtiden.
Din plan skal sørge for du betaler alle dine husholdningernes regninger og udgifter, giver nogle sjov og underholdning penge, yde omsorg for alle dem, der afhænger af dig at give dem den sikkerhed, de har brug for og fortjener, og også at sikre, at du ikke kort forandring yo din ægtefælle og dig selv ud af din egen pensionering behov ved at levere til alle andre.
Hvis finansieringen din børn hele kollegium uddannelse er udelukket, skal du lade dem vide, at i en tidlig nok alder for dem at starte deres egen planlægning. Lad dem vide, omtrent hvor meget du vil være i stand til at hjælpe dem, og at de bliver nødt til at få gode karakterer at være berettiget til stipendier og tilskud.
Fortæl dem om et privat kollegium er udelukket. Lad dem vide, at de højst sandsynligt vil have til at gå til community colleges eller statsskoler. Tale med dem om din økonomiske situation. De kunne have meget urealistiske forventninger, som du ikke ved noget om, fordi de ikke ved noget om familiens økonomiske situation.
Lad dem vide, at dit job er at give et tag over familiens hoved, Sørg for der er nok at spise, varme og elektricitet så alle kan være trygge og varme og deres job er at få gode karakterer at være støtteberettigede så meget for skolen som muligt.
Som de ved, du elsker dem, og at gør du det bedste, du kan for hele familien, de vil forstå. Forklare dem, at så længe de gør deres job, sammen de vil gøre alt, hvad du kan for at hjælpe dem med at opfylde deres mål og drømme for fremtiden inden for din hjælp.
Du skal sørge for, at du ikke får så kørt ned i planlægningen for fremtiden for alle andre, du glemmer at planlægge den livsstil, du vil have under din pension.
Igen hvis betaler for college er urealistisk for dig, forklare dine børn at det ikke er muligt for dig at gøre det, fordi hvis du gøre du kan ende med at blive en økonomisk byrde for dem, når du går på Pension. Lad dem vide, at du vil gøre, hvad du kan.
Mens det vigtigste formål med finansielle planlægning er at have en bedre fremtid, du også nødt til at sikre dig leve godt i dag og er komfortable. Du vil ikke holde nogen plan, der har dig følelsen underprivilegerede og elendig i meget lang tid.
Den næste ting en finansieringsplan bør omfatte forbereder sig på en sikker pensionering. Med folk lever længere end de plejede at nødt du til at planlægge for mindst 20 til 25 år i pensionering, hvis ikke mere. Du skal have planer for at opretholde deres levestandard, betale for lægehjælp (med ordentlig forsikring på plads) og de resterende økonomisk uafhængige af dine børn (ved at have investeringer til indkomst) så vil du ikke være en byrde for dem.
Din plan skal også holde skatter i tankerne. Har dine finansielle planner kig over din skat nu at se, hvis du betaler for lidt eller for mange skatter. De kan også rådgive dig på hvilken type investeringer vil være bedst for dig skat klogt. Nogle investeringer har flere skattemæssige fordele end andre.
For eksempel, med en Roth IRA betale du kun skat af de penge, som dine penge gør i IRA, når du trækker det tilbage og ikke de penge, som du har bidraget til det. Selv hvis du trak hver en krone, du lægger i det, så længe du ikke trække den indtægt, som dine penge til skal du ikke betale skat af det indtil du gøre.
Den sidste ting en finansieringsplan bør omfatte er din afsluttende bestemmelser, bedre kendt som din vilje. Ingen kan lide at tænke på at dø, men lad os være ærlige, vi alle nødt til at gøre det engang. At have dine ønsker udarbejdet samt at have passende forsikring og finansielle dokumenter alle sammen kan afhjælpe stress og angst for din familie.
Sorg over tabet af en elsket en er hård nok uden at tilføje byrden af finansiel nød til det. Din plan skal indeholde en vilje og alle relaterede forsikringstjenester og finansielle dokumenter med det og en ejendom plan eller tillid, der er designet til at matche din økonomiske situation.
For at opsummere de vigtigste ting en finansieringsplan bør omfatte er en nødfond, forsikring til at beskytte dig mod katastrofen, finansiel sikkerhed og en komfortabel levestandard for dig og din familie nu og i fremtiden, en komfortabel og sikker pensionering, giver for dig og belaster ikke dine børn, og sørg for du betaler den rigtige mængde af afgifter nu og at dine investeringer er rigtige for dig skat klogt også og endelig at sætte dine sidste ønsker skriftligt for at sikre de transporteres.
Mens dem, der bør være de vigtigste komponenter i en finansieringsplan, er der andre ting, der skal overvejes. Tidspunkt i livet du er på nu. Hvis du er i din tyverne nu du har råd til at tage mere risiko med dine investeringer, fordi du har flere år for at kompensere for eventuelle tab, investering. Hvis du er i din fyrrerne, kan du være lidt mere konservative.
Din livsstil er en anden overvejelse. Hvis du er en spender og ikke en saver nødt du til at være realistiske omkring eller ej du er villig til at standse nogle af der har en bedre økonomisk fremtid. Hvis du har et problem, opholder sig væk fra kreditkort du har brug at få styr på først. Hvis du er typen person, der tilbringer mere end de gør for at holde op den opfattelse, at du er vellykket, fungerer din plan ikke.
Din plan skal passe til din livsstil og ikke anden vej rundt. Hvis du laver en plan, der tvinger dig til at give for meget af dig selv for at opnå det, du aldrig vil opnå den. Først og fremmest når det kommer til finansiel planlægning, du skal være ærlig om, hvem du er økonomisk lige nu og om du er villig til at foretage ændringer til har den finansielle fremtid, du ønsker.
Du skal også være ærlig med din familie. Hvis dine børn er gamle nok medtage dem i plan at lade dem føle som om de er en del af det og at din overordnede mål er den finansielle sundhed og velvære for hele familien. Dette kan bidrage til at undgå de skuffelser, der kan komme fra ikke at vide hvad situationen er. At lade din familie mener, at tingene er meget bedre økonomisk end de rent faktisk er vil kun give problemer i fremtiden.

7 thoughts to “De vigtigste mål en finansieringsplan bør udføre”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *