Condo’s, ikke længere den billigere alternativ

Ekspert tilbyder rådgivning til fast ejendom fagfolk navigere det ekspanderende ejerlejlighed markedet.
Valg for dagens condo marked er fyldt med flere og flere muligheder. Fra ultra luxury $2.000.000 plus penthouses lig, million dollar enfamiliehuse, at ultra-luksuriøse hotel ejerlejligheder, til 600 Sq studios. Denne mangfoldighed af boliger lade voksende ejerlejlighed markedet tilbyder mange valgmuligheder for hvert hjem køber.
Ordet ejerlejlighed faktisk beskriver individuelle ejerskab i en multiunit struktur, ikke arkitektur af en ejendom. I 1970erne og 80erne, blev ejerlejligheder anset for at være et valg kun for første gang hjemme købere og pensionister.
Til Dana Berke, direktør for den Ultra luksus ejerlejlighed opdeling af www.chicagosbesthomes.com, Chicago, Il., at ejerskab er centreret omkring en specialiseret køber på udkig efter en kvalitet livsstil, fantastisk udsigt, top-notch placeringer, og verdensklasse faciliteter, og de er villige til at betale for det.
Fra nye penge rige baby boomers til pensionister er luksus condo living i efterspørgslen over hele landet. Ud over Chicago har luksus ejerlejligheder stærk vækst i alle de store markeder, herunder Las Vegas, South Florida, Scottsdale, New York, og Pittsburgh.
Ifølge La Jolla, Californien-baserede DataQuick informationssystemer registreret Californien 1,677 condo salg i kategorien 1 millioner dollar sidste år, op mere end 90 procent fra 879 i 2004.
Disse luksus boliger omfatter ofte en dørmand, portner-service, 24-timers overvåget sikkerhed og vagtpersonale, maid service, luksus spabade, pools, tennis-og squashbaner, state-of-the-art fitnesscentre, designer apparater, top-of-the-line inventar og belysning, marmor gulve, walk-in-garderobeskab, trådløs internetadgang i alle fælles områder, ejerens lounges, businesscentre, vin værelser, biografer, og kammertjener og parkeringskælder.
Men luksus koster. Prisen per kvadratfod kan starte så højt som $600, nogle områder starter på $800-$1000 per kvadratfod. Markedets Luxury Condo-Hotel kan starte så høj en $1250 pr sq ft. Andre omkostninger er de månedlige vurderinger, der kan koste så meget som $1.000 til $3.000 om måneden.
9/11 synes at have haft en hånd i den blomstrende luksus ejerlejlighed markedet. Folk har besluttet, de ikke længere ønsker at vente til pensionering for at dømme ved havet, eller at downtown høj stige.
Ud over alle luksusfaciliteter, også ønsker folk mere plads. 2000 sq ft 3 værelses ejerlejlighed ikke længere er normen, folk ønsker 4000 +.
Naturligvis skal ikke en ejerlejlighed være nye eller luksuriøse at være ønskeligt. Som erkender behovet for billige boliger, og øget byggeomkostninger og jord restriktioner på mange markeder i de sidste 15 år, udviklere og investorer har været at dreje vedlagte leje lejlighed i ejerlejlighed Fællesskaber og bevægelse til at konvertere har aldrig været stærkere end i det forløbne år.
Selv ved denne ende boligkøbere, på udkig efter et lille 1 soveværelse eller studiet, ønsker mennesker valg. Granit, rustfrit stål apparater, trægulve. Ikke længere er de villige til at tage, hvad der findes i deres prisklasse, de opsøge ny udvikling, hvor de kan foretage deres egne valg. Mange udviklere er ved at opbygge ejerlejligheder i denne prisklasse, de kan sælge dem hurtigt og gå ind på den næste protect.
Ifølge New York-baserede forskning firma reelle kapital Analytics Inc., landsdækkende salg til converters steget til mere end $28 milliarder (som repræsenterer 182,742 enheder) i 2005 fra mere end 11 milliarder dollar (der repræsenterer 77,193 enheder) i 2004.
Nogle af disse konverteringer er virkelig fantastisk. Hvad der starter som en gammel apt. Bygningen er omdannet til en showcase condo bygning. Boligerne er helt renset og erstattet med trægulve, granit tællere, rustfrit stål Appls. Det bogstaveligt talt erstatte alt i fælles områder, tæppe, glarmestre, udsmykkede facader & smukke landskabspleje og endda undertiden tilføjer pools & kurbade. De vil som regel tilbyde eksisterende lejere rabat at bo i bygningen.
Ejerlejligheder er ikke længere et billigt alternativ, men en “livsstil”. Mange condominium ejere kan ikke forestille mig nogen anden måde at leve.

8 thoughts to “Condo’s, ikke længere den billigere alternativ”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *