Bliv en Millionare sælger Custom T Shirts

Den amerikanske drøm er at stryge den rige som en selvstændig gjort millionær. I teorien er en fantastisk idé, er sandheden, at der er få industrier venstre hvor folk kan starte fra bunden og gøre sig en millionær gennem noget, men deres egen udholdenhed og færdigheder. Fremme dette dilemma er, at en masse af disse job kræver et meget højt niveau af uddannelse og endnu vigtigere år brugt at opnå at uddannelse. Jeg vil lade dig ind på en hemmelighed, jeg har en bachelorgrad, og selv om jeg ikke ned spiller betydningen af uddannelse for det store flertal af mennesker (især mine børn, der allerede tror de ved alt), jeg behøvede ikke at graden. Jeg kunne lige så let begyndte at gøre, hvad jeg gør nu med noget mere end en GED. Engros T-Shirt industrien er virkelig en måde hvor en hårdtarbejdende, motiverede, og personable individ kan gøre hundredtusindvis af dollars hvert år.
Hvordan? Jeg startede ud at sælge T-Shirts som et deltidsjob som supplement til hvad kan kun betragtes som en trist indkomst. Faktisk blev jeg slået tanken fra en god ven af mine, der gør så meget som jeg gør nu. Alle tog det for at starte fra bunden var en lille mængde af penge; Husk på dette tidspunkt jeg var levende fra lønseddel til lønseddel. Jeg brugte disse penge til at købe nogle visitkort og registrere navnet på mit firma. Jeg satte mig ned og begyndte at kalde lokale forretninger i telefonbogen. Et par af disse virksomheder gik på at være min første kunder og mange af dem fortsætte med at gøre forretninger med mig den dag i dag.
Med en base af gæster, jeg havde brug for leverandører. Jeg havde brug for leverandører, tekstil fremstiller. Det var ikke svært. De er i erhvervslivet for at sælge dig deres tøj, og de laver produkter af høj kvalitet. Derfra var det et spørgsmål om at få en kontrakt skærmen printer til udskrivning for mig.
Det er den lange og korte af hvordan min virksomhed begyndte. Jeg købte t-shirts og betalt en kontrakt printeren til at gøre serigrafi. Derefter solgte jeg dette produkt til mine kunder. Jeg kom til at tænke på mig selv som tilføjer værdi til t-shirts og at bringe købere og sælgere sammen; imens blev jeg gør mere, end jeg ville have troet muligt år tidligere. Jeg havde brug for meget lidt kontanter, fordi jeg ikke købe noget, indtil mine kunder havde forpligtet sig til at købe brugerdefinerede t-shirts. Hvis de ønskede at betale med kreditkort virkede det endnu bedre fordi jeg vidste, jeg havde allerede pengene. Der var aldrig meget risiko og potentialet for belønning var fantastisk.
Til sidst mit firma at gøre nok penge og tager tid nok at jeg forlod mit tidligere job som en erhvervsdrivende til at gøre det på fuld tid. Jeg hyrede en sekretær, så snart jeg kunne økonomisk begrundelse for det og det frigøres min tid til at søge og mødes med kunder. Mit firma tillod mig at gøre nok til at vokse forretningen og stadig aldrig bekymre dig om min økonomiske situation. De smukkeste ting om at gøre det som jeg gjorde med hensyn til vækst er, at jeg aldrig følt som om jeg risikere noget jeg ikke kunne råd til at tabe.
Omkring femten år efter jeg startede kom jeg til et punkt, hvor jeg gør penge nok til at prøve en anden udvidelse. Jeg besluttede jeg ville flytte ind i skærmen, udskrivning af mig selv. Jeg i øjeblikket ejer min egen skærm print-udstyr og har en fuld tid medarbejdere til at gøre kontrakten udskrivning for andre, som jeg plejede at have gjort for mine egne kunder. Jeg er i øjeblikket i færd med at oprette andre virksomheder, der gør hvad jeg begyndte at gøre. Jeg sælger disse virksomheder til andre personer, ambition og arbejde som deres skærmen printer. De går og får kunderne til sig selv, og jeg tilbyder rådgivning og serigrafi kontrakt. Vi oprette de nye virksomheder med deres egen hjemmeside, der tilbyder prissætning og citater bygget den. Vi gøre serigrafi til særlige priser på grund af den særlige karakter af de forhold, som vi har med disse selskaber. Vores hjemmesider tillade selskaber at beslutte, hvilken pris de ønsker at sælge skjorter. Dette forhold gavner alle, fordi de ikke behøver at gå gennem tøndebånd at finde printeren og opsætning af virksomhed og hjemmeside, og det genererer forretning for vores firma også.
Dette er, hvor jeg i øjeblikket er i min egen virksomhed. Jeg har forsøgt at vise dig udviklingen i min virksomhed. Jeg har gjort mere end nok penge til at leve komfortabelt, hjælpe med at sætte min børn gennem college, og spare op til alderdommen. Den bedste del er, hvor meget jeg nyder mit job. Jeg har vækket hver dag for de seneste ti år og kendt, at jeg er min egen chef. Min skæbne er min egen hånd og jeg svare til ingen. Jeg er overbevist om, at komme ind i denne industri var en af de bedste valg jeg nogensinde har gjort. Tænk på at alle dette næste gang du vågner op frygter at gå på arbejde eller næste gang din chef er alle fire brev ord du ønsker.

6 thoughts to “Bliv en Millionare sælger Custom T Shirts”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *